keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Ostoksilla

Rautakaupan perinteiseen palvelualttiuteen perehtynyt myyjä on varustettu tietyillä ominaisuuksilla. Hyllymäinen olemus on hyvä. Saumavaahtoa ja mutteripusseja imitoiva iho jo alalle kuuluvaa evoluutiota. 
Mikäli putkia tahi muuta mutkaista tuotetta etsivä asiakas naamioitumisestasi huolimatta erottaa sinut, vikkelät jalat ja varjoja löytävä luonne voi vielä pelastaa liian avoimeen maastoon ajautuneen asiakaspalvelijan. Terhakka loikka hyllytysjakkaralta, tarkastusluukkujen kohdalta tonttikaivoille, lyhyt lymy savupeltien alla ja kiukaiden välistä vapauteen. 
Rassitulpan lisäksi tarvitsin vuodesohvan. Suosituimmat syntyvät ruotsalaisilla nimillä, mutta tällä kertaa en halunnut tarttua Bråthultia kylkipaloista. Niinpä astelin sorsalla mainostavaan liikkeeseen, jossa suureksi hämmästyksekseni olikin jättimäiset alennuskampanjat aivan kaikesta. Liian pitkään ostopäätöstä pantattuani myyjä kehotti pikaiseen päätökseen, ettei vain tarjoukset ehtisi loppumaan. Yhdessä nauroimme hauskalle tokaisulle. 

Viikonloppuna ystäväpiirini tuplaantuu, kun taloon astelee Smirre. Neljällä töppöjalalla varustettu mini-Ransu on tyttären ikiaikainen haave, joka sopii tähän uuteen elämäntilanteeseen kuin viiksirivi kuonon kylkeen. 
Hoitovastuu painaa, mutta helpolla muistisäännöllä pääsen turvalliseen alkuun. Pidä koira aina ulkona kytkettynä, älä syötä sille Suffeleita, äläkä tilaa trimmausta Näkkäläjärveltä. 

Ikääntyvän koneistoni kokonaisvaltainen huoltonollaus on lauantaina. Tavoitteena kiristyneiden hermoratojen pehmeytys sekä huolten ja murheiden hetkellinen hukutus. Välineet tähän löytyivät lähimmästä Alkosta, jossa henkilökunta kyllä hyllytti, mutta ei kameleontoitunut pullojen sekaan. 
Ehkä se on se kilinä, joka piristää. Yritetään. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti