torstai 21. heinäkuuta 2022

Tuksu

Alkuperäisen huulisarjansa kanssa riitaantunut Johanna Tukiainen todisti, että peilit puuttuvat myös Ruotsista. Jälleen täysin mielivaltaisesti, ja ilman Tukiaisen minkäänlaista myötävaikutusta, toimivat sosiaaliviranomaiset ovat vieneet Tukiaiselta lapsensa huoltajuuden. 

Naapurimaan poliisi perustelee huostaanottoa lapsen kotiympäristön puutteilla. Turhan kohun aiheuttamista stressihormoneista harmillisesti pöhöttynyt Tuksu on kertonut vastineessaan tyttärellään olevan kaikkea mitä häneltä itseltään puuttuu. Neuvolan henkilökunta onkin kehunut lasta terveeksi sekä älyllisesti normaaliksi. 


Talosta löytyy myös helistimiä, värikkäitä naruja, aakkospalikoita, jopa konttauskypärä, ja kaikki ovat vapaasti tyttären lainattavissa. 


Myöskään ääntä ei luulisi Tukiaisen huushollista puuttuvan. Tuksu nimittäin kuulee demonien lisäksi myös sen sosiaalisesti hyväksytymmän mielikuvitusolennon jutustelua. 

Uskoon tärähtäminen ei kuitenkaan riittänyt vakuuttamaan viranomaisia kotiolojen vakaudesta, joten ilmeisesti sosiaalivirasto on tutustunut myös Tukiaisen varhaisempaan tuotantoon. 

Jotakin pyhää asunnossa kuitenkin täytyi olla, sillä sisään astuessaan partion huhutaan maininneen sanat jesus ja härregod.   


Viimeisimmän tiedon mukaan painajaismaisesta tilanteesta kärsivä Tukiainen olisi lähtenyt lomalle, ja Seiska olisi bongannut hänet Haminan ranta-alueilta makoilemasta. Tieto osoittautui virheelliseksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti