perjantai 27. tammikuuta 2023

Maria Nordin

Huuhaan maailma on iätön.

Selkänsä suoristanut etelänapina hylkäsi hedelmäpuun hennot oksat ja pudottautui lähisavannin ainoaan pleistoseenipedon jätökseen. Epäonninen pystyastuja urahteli maailmanhistorian ensimmäisen vitutuksen kourissa ja tuotti kirotessaan sarjan tuoreita jumalia koko lauman käyttöön. 


Toinen, Mooseksen kantaäidiksi tulkittu yksilö, löysi metsäpalon jäljiltä palavan pensaan ja kuljetti lämpöä sihisevän paketin kotiluolaansa.  

Hetken mielijohteesta naaras viskoi ovensuusomisteena toimineen klapiornamenttinsa kytevään hiillokseen, ja pian iloisesti rätisevä nuotio täytti kotiluolan käristyneen apinankarvan tunnelmallisella tuoksulla. 

Tuleen tuijotuksesta syntynyt lämmin haikeus sai otuksen muistelemaan vielä koukkuranteisia esi-isiään, joiden kasvot nyt näyttäytyivät liekkien seassa ja tuikkivat kipinöinä luolan katossa kuin taas hetkeksi maailmaan palanneena, kunnes naaras puhalsi ne tähdiksi taivaankannelle. 


Kautta aikojen alun on tiukan paikan tullen kaivettu avuksi jos jonkinlaista amulettia ja kynsitty selkä täyteen Feoh-riimuja omaisuuden toivossa. Kirjoitettu historia on täynnä villejä tarinoita noidista, jotka tanssivat henkien kanssa siellä, missä muut kauhoivat tyhjää.


Pieniä tyttöjä silvotaan edelleen uskonnon tarpeisiin, ja ilmeisesti jossakin asuu jumala, joka keräilee esinahkoja. 


Kauan sitten pahimmat sekopäät lukittiin pakohuoneeseen ilman vihjeitä, viskattiin hieman heiniä pehmikkeeksi ja tarkistettiin keväämmällä oliko ruokaa ollut riittävästi. Nykyään oman sekopäisyytensä ympärille voi perustaa blogin ja rakentaa menestyvääkin yritystoimintaa. 

 

Maria Nordin myy tyhjää niille, joilla on vähiten jäljellä. Hyväuskoiset ja epätoivoiset, mielenterveysongelmaiset ja vakavasti sairaat. Nordin kaupittelee syöpädiagnoosiin hukkuvalle maksullisia rukouksia, jotka on pelastusrenkaaksi naamioitu. Taikauskokin kelpaa, jos totuus on liian kivulias.


Ennen lipeväkieliset kaupparatsut kiersivät kärryillään pölyisiä tuppukyliä, kaupaten mullistavaa eliksiiriä, joka puhdisti synneistä ja nivuslutikoista. Modernin ajan kauppiaat saarnaavat televisiossa pikkuruisesta laatikosta, joka jäähdyttää hallit ja kuumentaa hermot. 


Nordin on kuin Ostos-tv, mutta ilman takuita tai palautusoikeutta. Vastuu on aina ostajalla. Pienessäkin parvessa on aina yksi pyydykseen tarttuva pyrstövikainen, kunhan syöttiä houkuttavasti uitetaan. 


Nordin kirjoittaa lapsestaan, joka kykenee telepaattisesti katselemaan äitinsä touhuja. Toinen lapsista kuulemma kirjoitti paperille äitinsä ajatteleman sanan. Nordin uskoo myös Clairvoyant-kykyyn, jonka avulla voi ”kuulla” toisella mantereella olevan ihmisen puheen, tai ”nähdä” seinän takana olevan esineen. 


Tunnen työni puolesta ihmisen, joka uskoo täsmälleen samalla tavalla. Hän saa myös puheyhteyden keneen tahansa maapallolla koskaan eläneeseen. Keskustelut korkeampien voimien ja maailman johtajien kanssa ovat jokapäiväisiä. 

Asiakkaani erottaa Nordinista skitsofreniaan määrätty lääkitys, joka pitää ne kellarin häijyimmät olennot loitolla vintin ylimmistä kerroksista. 


Kriitikoita Nordin kehottaa edes testaamaan hänen kurssiaan. Mitä haittaa siitä on, jos edes varmuudeksi yrität? 


Miksi pysähtyä yhteen pulloon ihme-eliksiiriä, kyllä kutinoita kehossa riittää? Eikö samalla kannattaisi uskoa varmuuden vuoksi ainakin siihen meille eniten mainostettuun jumalaan? Sinuteltaisiin sitten taivaan porteilla kuin vanhatkin kaverit ja siirryttäisiin naamat täynnä mannaa ilkkumaan liekkeihin tuomittuja.

Liitetään toki mukaan osa unohdetuistakin jumalista, yhtä paljonhan heistä on todistettuja kohtaamisia. Luulisi Odinilla ja Juppiterilla olevan vielä muinaisia voimiaan jäljellä, vaikka kovin harva heistä enää puhuu. 

Heitetään suolaa olan yli, säikytetään mustat kissat kalpeiksi. Syljetään onkimatoon kuin kalankaipuinen laama. 


Nordinin opetuslapsena sinä itse olet vastuussa kehosi ja mielesi reaktioista, sekä tietoisista että tiedostamattomista. Virusten aiheuttamat sairaudet, heikentynyt näkö, epilepsia, kasvaimet. Kaiken voi parantaa asenteella.


Toivon kovasti, että Nordin siirtyisi netistä lähetyssaarnaajaksi ja uskaltautuisi vuorisaarnansa kanssa suoraan tapahtumien keskipisteeseen. Lausuisi parantavat oppinsa epilepsiakohtausten raatelemalle tytölle, että ihan itse olet syypää sätkimiseesi, kaikki on kiinni omasta halustasi ja valinnoistasi. Valitse siis minut, pyyhi verivaahto huuliltasi ja osta kurssi. Älähän pure niin laitan pihkasalvaa.


Vauhtiin päästyäni lukaisin vielä yhden Nordinin haastattelun, jossa hän avautui synnytyksen tuntuneen siltä kuin Jumala olisi nussinut häntä sisältäpäin. Hmm, eikös se Raamatun Mariakin vannonut jotain vastaavaa aitan ylisiltä kömpiessään? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti