lauantai 3. syyskuuta 2022

Erika Vikman

Tangovarsana aikoinaan tunnettu Erika Vikman huomasi, että pelkkä ääni ei aivan riitä, mutta lihaa on riittävästi.

Talomaalarin sutisarjalla kasvonsa voimaannuttava laululintu huomasi hävinneensä julkisuuskilpailun pääministerin tanssiryhmälle, joten uutta sinkkuaan mainostaakseen Vikman päätti valjastaa käyttöön järeimmät tykkinsä. 


Kilo rasvaa kiinnostaa kun kärkeen liimataan nänni. Niinpä Vikman julkaisi TikTokissa videon, jossa pääosaa esittää toistaiseksi lapsettoman artistin omat kaksoset. Promottava laulu ei noussut rintojen takaa esiin, mutta se tuskin oli videon tarkoituskaan. 


Pian julkaistava sinkku lienee osa laajempaa kokonaisuutta. Odotettavissa on siis uusia mainoskampanjoita, joissa musiikki lienee jälleen toisarvoista. 


Tiedossa on todennäköisesti ainakin juorulehden maksama syysloma Kanarialla, josta on bikinikuvien lisäksi tiedossa hämärässä näpsittyjä salakuvia mysteerimiehen seurassa. 

Sattumalta kuvaaja löytää vapautuneen lomailijan myös tasokkaasta yökerhosta, jossa iloiseen tunnelmaan ehtinyt tähtönen tanssii kaalimadon kuoreen ahtautuneena kurvinsa kaikkien nähtäville.


Sopivasti ennen joululevyä onkin sitten aika etsiä palavan rakkauden kohteeksi uusi avunantokumppani, määräaikaisella sopimuksella. 


Ongelmia nuorelle naiselle tuottanee vain valinnan vaikeus. Danny imettiin kuiviin jo Rodoksella, ja Rennykin toimii jo yhden koululaisen läksyapuna. 


Sopivalla miehellä pitää olla tietty määrä varakkuutta, vaikutusvaltaa musiikkipiireissä sekä ikäisekseen riittävän paksu iho pariskuntavalokuvia varten, sillä salama ampuu seniilistä läpi kuin röntgen. 


Mitä jää lopulta vuosien päästä jäljelle, kun kaikki se meikiksi kutsuttu teollisuusmaali on huuhdeltu vedenpuhdistamon ongelmaksi? Oletko enää haluttu artisti, kun aikanaan mainetta niittäneet rinnat voi heittää olan yli ja hipsiä nänneillä persettä? 

Kelpaatko vielä eläkepäivilläsi paljastavalle levitysvideolle, vaikka unohdit poistaa Tenasta muovit? 


Muistaako joku silloin musiikin? Tunnistaako joku vielä kappaleet joihin itsesi piilotit, äänen, joka tanssitti tuhansia? 


Tätä väistämätöntä tapahtumasarjaa voi silloin rauhoittua puimaan ET-lehden tähtihaastattelussa. Se on tarina aikuistuneesta naisesta, joka kutoo ryijyjä ja sallii vihdoin itselleen oman. Entinen villikissa, jolla naukuvat enää vain nivelet, taiteilija, joka lopulta elämänsä syksyssä laski pääskyiksi asti kasvaneet tekoripsensä kannolle ja menetti ne tuulen mukana etelään. 


Keskiaukeamalle voi aivastaa kaikesta siitä uran aikana niellystä ihoglitteristä vielä viimeisen kimmeltävän pilven, joka illan hauraassa valossa laskeutuu kirkastamaan valokuvaa entisestä laulajasta. Tangon kuninkaallinen halusi tulla otetuksi vakavasti, mutta oli lopulta vain astetta suttuisempi Kikka. 

3 kommenttia:

 1. Olipas harvinaisen tökerö ja typerä kirjoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä tapauksessa en suosittele lukemaan pidemmälle, samaa sarjaa nämä tuotokseni ovat nimittäin kaikki.

   Poista
  2. Vaikea ymmärtää ketä tälläiset kirjoitukset palvelee. Onko tällaisella ilkeämielisellä kirjoittelulla tarkoitus korostaa omaa erinomaisuuttaan ja tuntea itsensä paremmaksi?

   Poista